Ποιο είναι το κόστος αποστολής?

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα το κόστος είναι 3,00€ μέχρι τα 4,99 kgr και 6,5€ από 5 kgr έως 10 kgr, ενώ αν η παραγγελία σας είναι από 80.00€ και άνω τότε είναι Δωρεάν. Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Ποιος θα μου παραδώσει την παραγγελία?

Οι συνεργάτης μας για αποστολές σε όλη την Ελλάδα είναι η Γενική Ταχυδρομική.

Τι ισχύει σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων?

Το κατάστημά μας σας δίνει κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε λόγω ελαττώματος, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη και επιθυμείτε την αντικατάσταση τους με κάποιο άλλο. Η επιστροφή των προϊόντων σας δύναται να πραγματοποιηθεί μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την αρχική παραλαβή του προϊόντος.

Σε κάθε περίπτωση, τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, χωρίς φθορές και στην αρχική τους συσκευασία, σε άριστη κατάσταση μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.τ.λ.). Πριν από κάθε επιστροφή είναι αναγκαίο να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία μας είτε στο τηλέφωνο +30 2310658137 είτε μέσω e-mail.

Για κάθε επιστροφή, σας αποστέλλουμε την συνεργαζόμενη Courier στο χώρο σας για την παραλαβή των προϊόντων.
Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της FUN4ALL , επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό το οποίο πλήρωσε ο πελάτης.
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της FUN4ALL, τα έξοδα αποστολής αφαιρούνται από το επιστρεφόμενο ποσό και ανέρχονται στα 3,00€.
Ενώ η αποστολή των νέων προϊόντων ανέρχεται στα 3,00€ με χρέωση του πελάτη.