Ποιο είναι το κόστος αποστολής?

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα το κόστος είναι 3,50€ μέχρι τα 5 kgr. Εάν η παραγγελία ξεπερνάει τα 5 kgr τότε το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται ανάλογα σε σχέση με το τελικό βάρος της παραγγελίας και ενημερώνεστε αυτόματα μόλις προσθέσετε όλα τα προϊόντα σας στο καλάθι αγορών. Για αγορές αξίας από 39,99€ και πάνω το κόστος των μεταφορικών ω είναι δωρεάν για παραγγελίες συνολικού βάρους έως 10kg . Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Ποιος θα μου παραδώσει την παραγγελία?

Οι συνεργάτης μας για αποστολές σε όλη την Ελλάδα είναι η Γενική Ταχυδρομική.

Τι ισχύει σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων?

Το κατάστημά μας σας δίνει κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε λόγω ελαττώματος, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη και επιθυμείτε την αντικατάσταση τους με κάποιο άλλο. Η επιστροφή των προϊόντων σας δύναται να πραγματοποιηθεί μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την αρχική παραλαβή του προϊόντος.

Σε κάθε περίπτωση, τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, χωρίς φθορές και στην αρχική τους συσκευασία, σε άριστη κατάσταση μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.τ.λ.). Πριν από κάθε επιστροφή είναι αναγκαίο να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία μας είτε στο τηλέφωνο +30 2314025463 είτε μέσω e-mail.

Για κάθε επιστροφή, σας αποστέλλουμε την συνεργαζόμενη Courier στο χώρο σας για την παραλαβή των προϊόντων.
Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της FUN4ALL , επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό το οποίο πλήρωσε ο πελάτης.
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της FUN4ALL, τα έξοδα αποστολής αφαιρούνται από το επιστρεφόμενο ποσό και ανέρχονται στα 3,50€.
Ενώ η αποστολή των νέων προϊόντων ανέρχεται στα 3,50€ με χρέωση του πελάτη.